På väg …hem?


Sitter på tåget som ska ta mig till Köpenhamn och vidare till Frankfurt med flyg i eftermiddag. Det är en pirrig känsla, minst sagt. Är tvungen att lägga till ett frågetecken i rubriken, för det är svårt att känna att jag är på väg ”hem” utan att ens ha varit i lägenheten som vi ska bo i tre år framöver. 
Men å andra sidan spelar det ingen större roll hur den är och hur Frankfurt i övrigt känns. Om några få timmar får jag semestra ensam med mannen jag älskar i vår nya stad en hel helg. Och om bara några veckor är hela familjen samlad och så börjar vi vår resa som utlandssvenskar där. Och det, det är värt allt efter ett år så mycket ifrån varandra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s