Helgen i biler

Ingen har väl lyckats undgå denna fantastiska långhelg med strålande sol och sommarvärme. Varenda instagrambild och blogginlägg handlar om hur man har tagit vara på sommarkänslorna som kommit med helgens väder.

Och jag är inte sämre. Här kommer en sammanfattning av vår helg i bilder.

IMG_3523 (1)
Hela familjen matar fåglarna (som inte är särskilt hungriga med tanke på hur många barn som matar dem varje dag :)). Och inte alla i familjen tyckte att det goda brödet skulle slösas på fåglarna, nej, hon åt mest upp de bitar hon fick i handen eller som hamnade på marken … gissa vem vi talar om! Japp, ni gissar rätt!
IMG_3517
En stolt Judit på den nya ROSA cykeln. Förvånansvärt fort förstod hon hur hon skulle trampa. Men det får dröja innan jag är redo att låta henne cykla på den till förskolan. Ja, ni tänker som jag – alla backar som vi ska både uppför och nerför om dagarna. Nej, imorgon får hon springa med sin balanscykeln igen. 

Helgen avslutades med en dag på Gröna Lund, som visade sig vara en alldeles perfekt dag för att gå dit – lagom varmt och skönt, lite folk och en rolig aktivitet för hela familjen.

IMG_3572
Judit visade sig inte vara särskilt intresserad av de olika åkattraktionerna. Men bland farfars bilar, parisehjulet, elefantflygplanen och Findus och Pettsons värld var ändå den här karusellen den absoluta favoriten. Jag vet faktiskt inte hur många gånger vi åkte den. Om och om igen. Jag är övertygad om att vi satt på varenda djur som fanns på karusellen och killen som ansvarade för åkattraktionen bara skrattade. 
IMG_3545
Såhär glad blir man när man får sin efterlängtade regnbågsglass. Lycka när expediten dessutom serverar glassen i en fin lila plastbägare.
IMG_3565
Man blir väldigt trött av att ha så roligt …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s