Det där med en ettåring …

Ja, här hemma händer det grejer kan man säga. Och inte direkt de grejerna som man vill ha hjälp med. Meg tog sina första steg för drygt en vecka sedan. Därefter har det varit ett sjuhelvetes att jaga den här lilla marodören. Hon är ÖVERALLT! Säg ett ställe hon inte har varit på eller hittat. Helt utan förstånd kastar hon sig maniskt på allt som hon INTE ska vara på och som hon INTE får göra. Det är som om det vore inbyggt i deras små hjärnor att orsaka så mycket kaos det bara går. Jag hänger liksom inte med. Det tar en sekund och så är hon på något hon inte borde. Hon hittar ALLT! Jag kan bara räkna dagarna innan vi hittar både det ena och det andra här i, för att nämna en sak hon INTE borde göra eller vara på.

20160426_182257

Och om ni vill veta hur vår inredning ser ut nuförtiden så ser den ungefär ut såhär:

20160422_074205.jpg

Kanske en lite för stor kruka och växt till att ha på köksbänken? Ja, men var tusan ska vi ställa den? Vi har faktiskt inte något bättre ställe eftersom hon hittar in ÖVERALLT.

Det är en ganska trött mamma som skriver det här inlägget. Kan inte hjälpa det, för idag är jag trött! På Meg, på ettåringar, på att ständigt höra ”Neeej, Meg!” från Judits rum, på att ständigt vara på min vakt, på det ständiga ”gahgahgahgahgah!”. Måtte den här tiden gå väldigt fort över. (Men jag vet ju så väl att den här jäkla tiden är låååång, mycket lååååång!). Nu sova för att åter orka jaga imorgon!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s