Plötsligt händer det …

Efter månaders trugande så tog hon den till slut, vällingen! Bara så där! Och så somnar hon skönt i sängen. Och vet ni, hon sover tre – fyra timmar i sträck! Sen vaknar hon och vi laddar om med en flaska till. Och så sover ungen två-tre timmar till i sträck. Vid sex-tiden tycker hon att dagen är för viktig för att sova bort så då ska vi upp. Men vad gör väl det när man får sova så här bra? Jag kan gladeligen stiga upp kl. 06.00. Det gäller bara att tänka att vi får mer ut av dagen om vi går upp tidigt. Så heja Meg, fortsätt svep vällingen!

I helgen har vi dessutom haft en överenskommelse här hemma om att vi ska se till så att vi båda får vila upp oss efter Megs några veckors tillbaka dåliga nätter. Men eftersom hon plötsligt tar välling känns sömnbristen inte lika påtaglig längre. Men trots vällingen har vi ändå gett varandra tid att sova ut, en av oss på morgonen och den andra på eftermiddagen. Jösses så bra man kan må på totalt 7-8 timmars sömn om dagen! Man vaknar ju upp som en annan människa. Helt fantastiskt!

IMG_3461

Mellan Mickes och mina behövliga sovstunder har Judit och jag varit och uträttat ärenden på stan, både igår och idag. Det är verkligen trevligt att umgås med sin äldsta tjej så här. Vi pratar, skrattar och myser ihop. Och så tycker vi det är urmysigt att komma hem till Meg och pappa igen lite senare.

20160417_153910
För tillfället finns det två mycket viktiga accessoarer i Judits liv – lilla kudden och Frost-väskan.  

Ikväll var det två mycket trötta men glada och nöjda barn vi la. Vad är väl skönare och mer uttröttande än ett varmt bad?!

20160417_181547
De här två i badet börjar bli farligt. De har så mycket fuffens för sig. Leker, skrattar och stojar i sina egna interna påhitt.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s