Sista onsdagen med Maj …

Äntligen! Sjukdomar, resor och påsk har kommit emellan och gjort att vi inte har träffats på lääänge! Men så igår hände det! Tjejerna i familjen Neideruds lämnade grabbarna hemma och kom till oss i Gröndal för några timmars lek och bus. Så härligt och så trevligt! Medan tokstollarna busade njöt mammorna i solen med en kopp kaffe. Och Meg sov! …. Yes!

Vi kommer verkligen att sakna er, Neideruds och våra onsdagar ihop. Det har varit toppen att spendera dagarna så! Men nu blir det andra bullar för oss alla. Tråkiga köpebullar för dig, Malin och öh,… apfelstrudel för min del, antar jag. Hm …!

20160413_111118

20160413_111210

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s