Glassomaner!

Det är precis vad vi är – stora glassomaner! Och när det är halva priset på glass på Pressbyrån, ja, då passar smålänningarna på. Varje dag. Usch, vågar jag säga att det har blivit glass i princip varje dag. Utom i tisdags.

”Vi får göra det för att pappa är borta”, hörde jag mig själv säga till Judit häromdagen och hittade därmed en bra ursäkt till glassköpen. Jag undrar just hur jag ska lyckas ta mig ur det när ”halva priset på glass-veckan” är över. Men, till dess njuter vi! Till fullo! Och i morgon är det ju fredag och då måste man ju kunna få äta glass, bara för att det är fredag, liksom.

20160414_163129

20160414_165649
Och visst får Meg också smaka glass.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s