Söndag med familjen

20160403_145222

Efter en lördag med sjukstuga här hemma med Meg som blivit förkyld efter vistelsen och flygresan från Frankfurt och Judit som plötsligt visade tecken på magsjuka på lördagsmorgonen, tyckte vi att barnen var så pass pigga att det var dags för en promenad ute i friska luften. Och den var sannerligen härlig!

Eftersom vi är ganska trötta på bananlekplatsen (favoriten) vid Liljeholmen och för den delen alla andra lekplatser också i vårt område tog vi det stora steget att strosa över bron in till Hornstull. Väl där hamnade vi mitt i marknaden som brukar hållas på Hornstulls strand om söndagarna. Båda barnen tyckte det var mycket spännande att titta på allt folk och allt som hände längs vägkanten och därför tog det sin tid innan vi kom till Drakenbergsparken, som var målet för eftermiddagen. Vi blev glatt överraskade över att träffa några av våra vänner och deras lille kille på lekplatsen. Därför tillbringade vi en bra stund i parken innan vi strosade tillbaka över bron och hem till Gröndal igen. En fin avslutning på helgen helt enkelt!

20160403_145843
 Notera reklamen vi gör för Lufthansa. En present till Meg när vi steg ombord på flyget till Frankfurt tidigare i veckan. Strumporna har verkligen visat sig vara användbara … 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s