Dagens mission completed!

Johodå, så var lördagsgodiset inhandlat. Lördagens, liksom, viktigaste uppgift. Tänk att vi är där nu, Micke och jag. Med en liten flicka som kan börja prata om lördagsgodis redan på måndag morgon. Men så gillar hon ju allt som heter socker också. Vår älskade Judit!

Som pricken över i:et ska godiset inhandlas med egna Frost-väskan. Det var ju fantastiskt att den snälla inchecknings-personalen på Arlanda visste hur viktig väskan är och satte en priority-lapp på den. Gud nåde den som försöker ta bort lappen nu. Så den får hänga med …20160402_165752

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s